Haluatko työskennellä metsä- ja maatalouspolitiikan, liikenteen, talouden ja muiden mielenkiintoisten asioiden parissa? Kiinnostaako kilpailukyky sekä yritysten toimintaedellytykset? Jos vastasit kyllä, voit olla uusi eduskunta-avustajani!

Nykyinen avustajani Hanna Hyyryläinen siirtyy työurallaan uusiin tehtäviin ja etsin uutta eduskunta-avustajaa.

Avustajana työskentelet läheisimpänä työparinani eduskunnassa. Työssäsi seuraat erityisesti maa- ja metsätalous- sekä valtiovarainvaliokuntien asioita, pidät yhteyttä keskeisiin sidosryhmiin, huolehdit kalenteristani, etsit taustatietoa sekä valmistelet erilaisia eduskuntatyöhön liittyviä tekstejä. 

Pääset seuraamaan politiikkaa ja demokraattista päätöksentekoa aitiopaikalta ja jokainen työpäiväsi on erilainen. Saat työkavereiksi minun lisäkseni joukon politiikan ammattilaisia – niin edustajia, avustajia kuin muuta henkilökuntaa.

Toivon sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokoomuslaista arvomaailmaa, joustavuutta ja valmiutta aloittaa työ tarvittaessa pikaisellakin aikataululla. Eduksesi luetaan hyvät kirjoitustaidot, ulospäinsuuntautuneisuus ja ajanhallinnalliset taidot.

Työssä menestyminen vaatii sinulta oma-aloitteellisuutta, kykyä perehtyä ja reagoida nopeasti uusiin asioihin, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä vastuunkantoa monenlaisista asioista. Olet tottunut viestijä, joka hallitsee erilaiset viestintäkanavat ja haluat oppia uutta.

Kansanedustajan avustajan palkka on 2632,10e/kk, minkä lisäksi sinulle kuuluvat muut kattavat työsuhde-edut. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti.

Jos haluat uudeksi avustajakseni, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi torstaihin 14.4. klo 17.00 mennessä osoitteeseen markku.eestila@eduskunta.fi. Lisätietoja antaa Hanna Hyyryläinen, puh. 0442963394/ hanna.hyyrylainen@eduskunta.fi. Haastattelut pidetään alustavasti viikolla 16.